Dasar privasi data peribadi

Perhatian! Maklumat untuk semua pelawat laman web https://obzoroff.info dari semua negara di dunia: Sekiranya anda ingin membiasakan diri dengan peraturan ini dalam bahasa anda sendiri, gunakan penterjemah rasmi Google. Teks peraturan dan dasar privasi kami mudah diterjemahkan dan difahami, walaupun anda akan menggunakan terjemahan mesin automatik.

Dasar privasi Pentadbiran laman web obzoroff.info wajib menjaga privasi anda di Internet. Kami memberi perhatian besar untuk mendapatkan data yang anda berikan kepada kami. Dasar privasi kami berdasarkan pada Peraturan Perlindungan Data Am (GDPR) Kesatuan Eropah.

Dasar Privasi ini berlaku untuk laman web obzoroff.info yang dimiliki dan dikendalikan laman web dan subdomainnya (“Laman”). (“Kami,” atau “kami”) tahu bahawa anda peduli bagaimana maklumat mengenai anda digunakan dan dikongsi. Dasar Privasi ini menjelaskan maklumat apa yang akan anda kumpulkan oleh www.obzoroff.info semasa anda mengakses Laman web dan Perkhidmatan www.obzoroff.info (termasuk melalui laman web rakan kongsi kami), bagaimana data akan digunakan, dan bagaimana anda dapat mengawal pengumpulan, pembetulan dan / atau penghapusan kandungan. Kami tidak akan menggunakan atau berkongsi maklumat anda dengan sesiapa kecuali seperti yang dijelaskan dalam Dasar Privasi ini. Dasar Privasi ini tidak berlaku untuk maklumat yang kami kumpulkan dengan cara lain (termasuk di luar talian) atau dari sumber lain. Istilah dengan huruf besar yang tidak didefinisikan dalam Dasar Privasi ini mempunyai makna yang diberikan dalam Syarat kami. Penggunaan maklumat yang dikumpulkan melalui Laman web kami akan terhad kepada tujuan di bawah Dasar Privasi ini dan Syarat Perkhidmatan kami kepada pelanggan.

Dasar Privasi GDPR laman web obzoroff.info

Pemprosesan kuki

Kami menggunakan fail cookie untuk paparan kandungan laman web yang betul dan untuk kemudahan melayari obzoroff.info. Ia adalah fail kecil, yang disimpan di peranti anda. Mereka membantu laman web mengingat maklumat tentang anda, seperti bahasa yang anda gunakan laman web dan halaman mana yang telah anda buka. Maklumat ini akan berguna dalam lawatan seterusnya. Terima kasih kepada fail cookie, melayari laman web menjadi lebih mudah. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai fail ini di Wikipedia. Anda boleh menyediakan penerimaan cookie dan menyekat diri sendiri dalam penyemak imbas anda. Ketidakupayaan untuk menerima fail cookie boleh menghadkan fungsi laman web.

Memproses data peribadi dengan perkhidmatan lain

Laman web ini menggunakan perkhidmatan dalam talian pihak ketiga, yang melakukan pengumpulan data, bebas daripada kami. Perkhidmatan sedemikian termasuk: Google Analytics. Data yang dikumpul oleh perkhidmatan ini boleh diberikan kepada perkhidmatan lain dalam organisasi tersebut. Mereka boleh menggunakan data untuk pengiklanan pengiklanan rangkaian iklan mereka sendiri. Anda boleh mengetahui tentang perjanjian pengguna organisasi tersebut di laman web mereka. Anda juga boleh menolak pengumpulan data peribadi anda. Sebagai contoh, Pengaya Penyemak Imbangan Optik Google Analytics boleh didapati di sini. Kami tidak lulus apa-apa data peribadi kepada organisasi atau perkhidmatan lain, yang tidak disenaraikan dalam dasar privasi ini. Sebagai pengecualian, data yang dikumpulkan mungkin disediakan atas permintaan sah pihak berkuasa negeri, yang diberi kuasa untuk meminta maklumat tersebut.

Pautan ke laman web yang lain

Laman web kami obzoroff.info mungkin mengandungi pautan ke laman web lain, yang tidak berada di bawah kawalan kami. Kami tidak bertanggungjawab untuk kandungan laman web ini. Kami mengesyorkan anda membiasakan diri dengan dasar privasi setiap laman web yang anda lawati, sekiranya ada kebijakan tersebut.

Maklumat yang Kami Kumpulkan Atas Nama Kami Sendiri

  • (a) Perkhidmatan kami: Kami mungkin mengumpulkan maklumat peribadi anda tentang anda, seperti nama penuh, nombor telefon, alamat e-mel, atau yang serupa, semasa anda mendaftar untuk akaun. Sekiranya anda memilih untuk membeli produk dari kami, kami atau pemproses pembayaran pihak ketiga kami akan mengumpulkan maklumat pembayaran anda. Apabila anda menggunakan Perkhidmatan www.obzoroff.info atau jika anda melayari laman web kami, kami mungkin akan menerima maklumat tertentu mengenai anda seperti yang dijelaskan di bawah. Kami bagaimanapun boleh menghantar e-mel promosi; kami mungkin menghantar e-mel berkaitan perkhidmatan yang berkaitan dengan akaun anda kepada anda. Sekiranya anda tidak lagi mahu menerima e-mel ini, anda boleh menyisih dari mereka dengan membatalkan akaun anda.
  • (b) Kuki dan teknologi penjejakan: Teknologi seperti: kuki, suar, tag dan skrip digunakan oleh www.obzoroff.info. Teknologi ini boleh digunakan dalam menganalisis tren, mentadbir Laman, mengesan pergerakan anda di sekitar Laman dan untuk mengumpulkan maklumat demografi mengenai pangkalan pengguna kami secara keseluruhan. Kami menggunakan kuki untuk mengingati tetapan pengguna serta pengesahan dan analitik. Pengguna boleh mengawal penggunaan kuki pada tahap penyemak imbas individu. Sekiranya anda menolak kuki, anda masih boleh menggunakan Laman web kami, tetapi kemampuan anda untuk menggunakan beberapa ciri atau kawasan Laman kami mungkin terhad. Kami juga menggunakan Google Analytics, Google Tag Manager. Sebilangan atau semua alat ini boleh digunakan untuk mengesan maklumat mengenai tingkah laku anda di laman web kami bergantung pada wilayah anda.

Maklumat yang Kami Kumpulkan oleh Pelanggan Kami

  • (a) Perkhidmatan Kami. Kami mengumpulkan data bagi pihak pelanggan kami yang menggunakan Perkhidmatan www.obzoroff.info (dengan memasukkan kod kami di laman web mereka) mengenai tingkah laku pengunjung laman web pelanggan atau aplikasi mudah alih kami. Semasa anda melayari laman web atau aplikasi mudah alih seperti itu, kami mungkin menerima maklumat tertentu mengenai tingkah laku anda termasuk aktiviti ser, kandungan halaman, klik / sentuhan, pergerakan, tatal, dan aktiviti penekanan tombol (dalam beberapa kes).
  • (b) Maklumat yang berkaitan dengan data yang dikumpulkan untuk pelawat kami: obzoroff.info mengumpulkan maklumat di bawah arahan pelanggannya, dan tidak mempunyai hubungan langsung dengan individu yang datanya dapat diproses. Sekiranya anda pelanggan salah satu pelanggan kami sekarang dan tidak lagi ingin dikesan oleh pelanggan tersebut, sila hubungi pelanggan masing-masing secara langsung. Kami mungkin memindahkan maklumat peribadi kepada syarikat yang membantu kami menyediakan perkhidmatan kami. Pemindahan ke pihak ketiga berikutnya dilindungi oleh perjanjian perkhidmatan dengan pelanggan kami.
  • (c) Akses dan penyimpanan data yang dikendalikan oleh pelanggan kami: Seseorang yang merupakan pelanggan www.obzoroff.info terkini atau bekas yang meminta akses atau ingin membetulkan, mengubah atau menghapus data yang tidak tepat harus mengarahkan pertanyaannya ke leadzevs@gmail.com . Individu yang merupakan pelanggan pelanggan www.obzoroff.info semasa atau bekas yang meminta akses atau ingin membetulkan, mengubah atau menghapus data yang tidak tepat harus mengarahkan pertanyaannya kepada pelanggan masing-masing terlebih dahulu dan kemudian, jika tidak ada tindak balas yang diperoleh atau semacamnya tindak balas tidak memuaskan, sekiranya menghubungi leadzevs@gmail.com.

Kami akan menyimpan data peribadi yang kami proses untuk pihak pelanggan selama yang diperlukan untuk menyediakan perkhidmatan kami. www.obzoroff.info akan menyimpan maklumat peribadi ini jika perlu untuk mematuhi tanggungjawab undang-undang kami, menyelesaikan pertikaian dan menguatkuasakan perjanjian kami.

Maklumat yang Kami Kumpulkan oleh Pihak Ketiga

Teknologi Cookie Dan Penjejakan: Teknologi seperti: kuki, suar, tag dan skrip yang digunakan oleh rakan kongsi, gabungan, analisis atau penyedia perkhidmatan kami. Teknologi ini boleh digunakan dalam menganalisis arah aliran, mentadbir Tapak, mengesan pergerakan anda di sekitar Laman dan untuk mengumpulkan maklumat demografi mengenai userbase kami secara keseluruhan. Kami mungkin menerima laporan berdasarkan penggunaan teknologi ini oleh syarikat-syarikat tersebut secara individu dan juga agregat.

Bagaimana Kami Menggunakan Maklumat Anda

  • (a) Kami menggunakan maklumat yang kami kumpulkan untuk mengendalikan dan menyelenggara Laman web kami dan Perkhidmatan www.obzoroff.info dan untuk menjawab pertanyaan dan permasalahan anda. Asas hukumnya adalah seksyen 6 (1) Akta Perlindungan Data dan seni. 6 (1) (f) Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR).
  • (b) Jika anda telah memberikan persetujuan anda, kami menggunakan maklumat yang kami kumpulkan untuk menghantar anda komunikasi pemasaran dalam surat berita kami. Dasar undang-undang adalah bahagian 6 (1) Akta Perlindungan Data dan seni India. 6 (1) (a) GDPR.
  • (c) Kami juga menggunakan maklumat yang kami kumpulkan untuk membantu pelanggan kami memperbaiki laman web mereka.

Bagaimana Kami Berkongsi Maklumat Anda

  • (a) Maklumat Pengenalan Diri: www.obzoroff.info tidak akan menyewa atau menjual maklumat peribadi anda kepada orang lain. Kami mungkin menyimpan maklumat peribadi di lokasi di luar kawalan langsung www.obzoroff.info (misalnya, di pelayan atau pangkalan data yang terletak bersama dengan penyedia hosting). Sebarang maklumat peribadi yang anda pilih untuk disediakan secara terbuka di Laman web kami atau Perkhidmatan www.obzoroff.info, seperti menyiarkan komen di laman web kami, akan tersedia untuk orang lain. Sekiranya anda membuang maklumat yang telah anda umumkan di Laman kami atau Perkhidmatan www.obzoroff.info, salinan mungkin tetap dapat dilihat di halaman tersimpan dan diarkibkan di Laman kami atau Perkhidmatan www.obzoroff.info, atau jika pengguna lain telah menyalin atau menyimpan maklumat itu. Laman web kami diuruskan oleh aplikasi pihak ketiga yang mungkin memerlukan anda mendaftar untuk memberi komen. Kami tidak mempunyai akses atau kawalan maklumat yang disiarkan ke laman web. Anda perlu menghubungi atau log masuk ke aplikasi pihak ketiga jika anda mahu maklumat peribadi yang diposkan ke bahagian komen dikeluarkan. Untuk mengetahui bagaimana aplikasi pihak ketiga menggunakan maklumat anda, sila tinjau dasar privasi mereka.
  • (b) Maklumat Tidak Boleh Dikenalpasti Secara Peribadi: Kami boleh berkongsi maklumat yang tidak dapat dikenal pasti secara peribadi (seperti data penggunaan tanpa nama, halaman dan URL yang merujuk / keluar, jenis platform, jumlah klik, dll.) dengan pihak ketiga yang berminat untuk membantu mereka memahami corak penggunaan untuk Perkhidmatan www.obzoroff.info tertentu dan rakan kongsi kami. Rakan kongsi kami juga mempunyai pilihan untuk menerbitkan hasil untuk laman web mereka di Perkhidmatan www.obzoroff.info. Hasil tersebut hanya terdiri daripada maklumat yang tidak dapat dikenal pasti secara peribadi. Sekiranya anda memilih untuk menerbitkan hasil tersebut di Perkhidmatan atau Laman www.obzoroff.info (sebagai contoh, di galeri hasil kami), anda memahami dan bersetuju bahawa maklumat ini, bersama dengan maklumat peribadi yang anda pilih untuk disediakan berkaitan dengan maklumat tersebut Data, akan tersedia untuk umum. Dengan menerbitkan hasil anda di Perkhidmatan atau Laman www.obzoroff.info, anda bersetuju bahawa anda telah memperoleh semua persetujuan yang diperlukan untuk membuat maklumat tersebut menjadi umum dan bahawa tidak akan melanggar undang-undang. Sekiranya anda membuang maklumat yang telah anda umumkan di Perkhidmatan atau Laman www.obzoroff.info, salinan mungkin tetap dapat dilihat di halaman Perkhidmatan atau Laman www.obzoroff.info yang disimpan dalam cache dan diarkibkan, atau jika pengguna lain telah menyalin atau menyimpan maklumat tersebut . Maklumat yang tidak dikenali secara peribadi boleh disimpan selama-lamanya.
  • (c) Contoh Di mana Kami Diharuskan untuk Membagikan Maklumat Anda: www.obzoroff.info akan mendedahkan maklumat anda di mana diperlukan untuk melakukannya oleh undang-undang, jika dikenakan proses undang-undang atau jika kami secara munasabah percaya bahawa tindakan tersebut diperlukan untuk (a) mematuhi dengan undang-undang dan permintaan wajar penguatkuasaan undang-undang; (b) untuk menguatkuasakan Syarat Perkhidmatan kami atau untuk melindungi keselamatan atau integriti Perkhidmatan kami; dan / atau (c) untuk menjalankan atau melindungi hak, harta benda, atau keselamatan peribadi www.obzoroff.info, pengguna kami atau orang lain.
  • (d) Apa Yang Berlaku Sekiranya Perubahan Kawalan: Kita boleh membeli atau menjual / melepaskan / memindahkan syarikat (termasuk sebarang saham dalam syarikat), atau gabungan produk, perkhidmatan, aset dan / atau perniagaannya. Maklumat anda seperti nama pelanggan dan alamat e-mel, dan maklumat Pengguna lain yang berkaitan dengan Perkhidmatan www.obzoroff.info mungkin antara barang yang dijual atau dipindahkan dalam jenis urus niaga ini. Kami juga boleh menjual, menyerahkan atau memindahkan maklumat tersebut semasa penjualan dividen korporat, penggabungan, pengambilalihan, muflis, pembubaran, penyusunan semula, pembubaran, transaksi atau prosiding serupa yang melibatkan semua atau sebahagian syarikat. Anda akan diberitahu melalui e-mel dan / atau pemberitahuan yang menonjol di Laman kami mengenai perubahan pemilikan atau penggunaan maklumat peribadi anda, serta sebarang pilihan yang mungkin anda miliki mengenai maklumat peribadi anda.
  1. Bagaimana Kami Melindungi Maklumat Anda. Laman web www.obzoroff.info berkaitan dengan melindungi privasi dan data anda, tetapi kami tidak dapat memastikan atau menjamin keselamatan setiap maklumat yang anda hantarkan ke www.obzoroff.info atau menjamin bahawa Data anda di Perkhidmatan www.obzoroff.info mungkin tidak diakses, didedahkan, diubah atau dimusnahkan oleh pelanggaran mana-mana standard keselamatan fizikal, teknikal atau pengurusan industri kami. Apabila anda memasukkan maklumat sensitif (seperti log masuk kelayakan) pada borang pendaftaran atau pesanan kami, kami menyulitkan maklumat tersebut menggunakan kuki sembang tawk.to dan analitik google. Walau bagaimanapun, tidak ada kaedah penghantaran melalui Internet atau kaedah penyimpanan elektronik, yang 100% selamat. Oleh itu, kami tidak dapat menjamin keselamatan mutlaknya. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai keselamatan di Laman web kami, anda boleh menghubungi kami di leadzevs@gmail.com. Kami menggunakan platform bantuan luar, dan syarikat pemprosesan kad kredit untuk menagih anda sekiranya anda membeli perkhidmatan. Syarikat-syarikat ini tidak menyimpan, berkongsi, menyimpan atau menggunakan maklumat peribadi untuk tujuan lain.
  2. Sila semak halaman berdedikasi kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pendekatan kami kepada GDPR.
  3. Kompromi Maklumat Peribadi. Sekiranya maklumat peribadi dikompromikan sebagai pelanggaran keselamatan, www.obzoroff.info akan segera memberitahu pelanggan kami sesuai dengan undang-undang yang berlaku.
  4. Pilihan Anda Mengenai Maklumat Anda. Untuk pelanggan www.obzoroff.info semasa, anda boleh menyemak, memperbetulkan, mengemas kini atau menghapus ketidaktepatan maklumat mengenai anda yang www.obzoroff.info terus disimpan dengan masuk ke akaun anda untuk mengemas kini kata laluan dan maklumat penagihan anda. Sebagai alternatif (untuk subjek data yang dijejaki oleh www.obzoroff.info dan bekas pelanggan www.obzoroff.info), anda boleh menghubungi kami terus di leadzevs@gmail.com. Kami akan menerima permintaan anda dalam beberapa jam dan akan mengatasinya dengan segera. Sekiranya anda tidak mahu dilacak oleh perisian analisis www.obzoroff.info, anda boleh melakukannya di https://www.obzoroff.info. Undang-undang perlindungan data memberi anda pelbagai hak sehubungan dengan pemprosesan data peribadi anda. Dalam hal ini, anda berhak untuk meminta kami membetulkan atau menghapus data peribadi atau membatasi pemprosesan data peribadi anda, jika anda menganggap data tersebut tidak tepat. Selain itu, anda berhak untuk menentang pemprosesan berdasarkan kepentingan sah kami sebagai asas undang-undang. Kami diminta untuk menilai dan bertindak atas permintaan anda. Di samping itu, anda juga berhak mendapatkan data yang mudah dibawa sekiranya perlu. Anda berhak untuk membuat aduan kepada pihak berkuasa penyeliaan tempatan anda.

Pengekalan Kami Maklumat peribadi anda

  • (a) Sekiranya anda mempunyai akaun dengan www.obzoroff.info, kami akan menyimpan maklumat anda selama akaun anda aktif atau yang diperlukan untuk memberi anda perkhidmatan. Kami akan menyimpan dan menggunakan maklumat anda sekiranya diperlukan untuk mematuhi kewajipan undang-undang kami, menyelesaikan pertikaian dan menguatkuasakan perjanjian kami.
  • (b) Sekiranya anda adalah pelawat ke Laman www.obzoroff.info, kami akan menyimpan maklumat anda selama yang diperlukan tetapi tidak lebih dari satu (1) tahun selepas lawatan terakhir anda ke Laman kami.
  1. Privasi Kanak-kanak. Melindungi privasi kanak-kanak sangat penting. Atas sebab itu, www.obzoroff.info tidak secara sengaja mengumpulkan atau meminta maklumat peribadi daripada sesiapa yang berusia di bawah 13 tahun. Sekiranya kami mengetahui bahawa kami telah mengumpulkan maklumat peribadi dari seorang kanak-kanak di bawah umur 13 tahun, kami akan menghapus maklumat tersebut sebagai secepat mungkin. Sekiranya anda percaya bahawa kami mungkin mempunyai maklumat dari atau tentang anak di bawah 13 tahun, sila hubungi kami di leadzevs@gmail.com.
  2. Prosedur Pemberitahuan. Adalah menjadi kebijakan kami untuk memberikan pemberitahuan, apakah pemberitahuan tersebut diperlukan oleh undang-undang atau untuk tujuan pemasaran atau perniagaan lain, kepada anda melalui e-mel, notis bertulis atau salinan cetak, atau melalui penyampaian pemberitahuan sedemikian secara jelas di Perkhidmatan, seperti yang ditentukan oleh www.obzoroff.info mengikut budi bicara mutlaknya. Kami berhak untuk menentukan bentuk dan cara memberikan pemberitahuan kepada Anda, dengan syarat anda dapat memilih untuk tidak memilih cara pemberitahuan tertentu seperti yang dijelaskan dalam Kebijakan Privasi ini.
  3. Pautan ke Laman Web Lain. Kami tidak bertanggungjawab atas amalan yang digunakan oleh laman web atau perkhidmatan yang dihubungkan ke atau dari Perkhidmatan atau Laman www.obzoroff.info, termasuk maklumat atau kandungan yang terdapat di dalamnya. Harap diingat bahawa apabila anda menggunakan pautan untuk pergi dari Perkhidmatan atau Laman www.obzoroff.info ke laman web atau perkhidmatan lain, Dasar Privasi kami tidak berlaku untuk laman web atau perkhidmatan pihak ketiga. Penjelajahan dan interaksi anda di mana-mana laman web atau perkhidmatan pihak ketiga, termasuk yang mempunyai pautan atau iklan di laman web kami, tunduk pada peraturan dan polisi pihak ketiga itu sendiri.
  4. Widget Media Sosial: Tapak kami merangkumi ciri-ciri media sosial, seperti butang Facebook Like dan widget lain, yang dijalankan di Laman kami. Ciri-ciri ini mungkin mengumpul alamat IP anda dan halaman yang anda lawati di Laman kami, dan mungkin menetapkan cookie untuk membolehkan ciri berfungsi dengan baik. Ciri media sosial dan widget sama ada dihoskan oleh pihak ketiga atau dihoskan terus di Laman kami. Interaksi anda dengan ciri-ciri ini ditadbir oleh dasar privasi organisasi yang menyediakannya.
  5. Perubahan kepada Dasar Privasi Kami. Semua perubahan kepada Dasar Privasi ini adalah berkesan apabila ia dipaparkan di halaman ini. Apabila kami menukar dasar dengan cara yang material, kami akan memberitahu anda melalui e-mel dan / atau notis yang terkenal di Laman kami, sebelum perubahan menjadi berkesan dan mengemas kini ‘tarikh efektif’ di bahagian atas halaman ini.

Hubungi kami info

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai Dasar Privasi ini, amalan Laman web ini, atau urusan anda dengan laman web ini, sila hubungi kami di psyleads@gmail.com atau gunakan borang hubungan. Dasar Privasi ini untuk data peribadi Pengguna dan pembaca Penyemak Imbas (selanjutnya disebut sebagai Dasar Privasi) berlaku untuk semua maklumat yang disiarkan di laman web di Internet di: https://obzoroff.info (selanjutnya disebut sebagai Laman web), yang mana pengguna dan pentadbiran Laman web boleh dapatkan mengenai Pengguna semasa menggunakan Laman web (Termasuk data peribadi semasa mendaftarkan Pengguna di laman web ini, data yang tersisa dalam komen ke artikel yang dihantar melalui e-mel atau melalui borang maklum balas).

Penggunaan apa-apa maklumat yang diposkan di Site Reviewoff bermaksud penerimaan tanpa syarat Pengguna dengan Polisi ini dan syarat-syarat pemprosesan maklumat peribadi yang dinyatakan di dalamnya; Sekiranya tidak bersetuju dengan syarat-syarat ini, Pengguna mesti menahan diri daripada menggunakan maklumat yang diterbitkan dan Laman secara keseluruhan.

Semasa menyalin kandungan (teks, gambar, video dan sebagainya) ke laman web lain, rangkaian sosial, blog peribadi dan sumber luaran lain di Internet, Pengguna mesti memberikan pautan ke sumber: https://obzoroff.info

Peruntukan am mengenai Dasar Privasi

  • 1.1. Dalam rangka Dasar ini, maklumat peribadi pengguna bermaksud:
  • 1.1.1. Sebarang maklumat peribadi yang disediakan oleh Pengguna tentang dirinya sendiri dalam proses menggunakan Laman ini, termasuk data peribadi pengguna. Diperlukan untuk memberi maklumat ditandakan dengan cara khas dalam bidang yang ditetapkan. Maklumat lain disediakan oleh Pengguna mengikut budi bicara peribadinya.
  • 1.1.2. Data yang dihantar secara automatik ke Pentadbiran Laman semasa penggunaannya menggunakan perisian yang dipasang pada peranti Pengguna, termasuk alamat IP, data kuki, maklumat tentang pelayar Pengguna (atau program lain yang menyediakan akses kepada perkhidmatan), ciri-ciri teknikal peralatan dan perisian yang digunakan oleh Pengguna, tarikh dan masa akses kepada perkhidmatan, alamat halaman yang diminta dan maklumat lain yang serupa.
  • 1.2. Dasar Privasi ini hanya berlaku untuk Laman https://obzoroff.info dan cerminnya dengan awalan “www”. Laman web ini tidak mengawal dan tidak bertanggungjawab untuk laman web pihak ketiga, yang mana Pengguna boleh mengikuti pautan yang terdapat di Laman https://obzoroff.info.
  • 1.3. Pengendali data peribadi untuk tujuan Dasar ini adalah Majalah Maklumat Perubatan Antarabangsa Obzoroff Info.

Tujuan pemprosesan Maklumat Peribadi pengguna kami

  • 2.1. Laman web mengumpulkan dan menyimpan hanya maklumat peribadi yang diperlukan untuk memberi jawapan kepada pertanyaan dari pembaca Laman, komen Pengguna untuk penerbitan Obzoroffoff Journal atau pelaksanaan perjanjian dan kontrak dengan Pengguna, kecuali apabila undang-undang memperuntukkan penyimpanan wajib maklumat peribadi untuk jangka masa yang ditentukan oleh undang-undang.
  • 2.2. Maklumat peribadi Laman ini diproses oleh Laman Web untuk tujuan berikut:
  • 2.2.1. Mewujudkan maklum balas dengan Pengguna, termasuk menghantar pemberitahuan, pertanyaan mengenai penggunaan Laman ini, menyediakan perkhidmatan yang berkaitan dengan perundingan, permintaan pemprosesan dan permintaan dari Pengguna.
  • 2.2.2. Pengesahan ketepatan dan kesempurnaan data peribadi yang disediakan oleh Pengguna.
  • 2.2.3. Menyediakan Pengguna dengan maklumat yang berkesan dan sokongan teknikal dalam hal masalah yang berkaitan dengan penggunaan Situs ini.

Syarat pemprosesan Maklumat Peribadi Pengguna dan pemindahannya kepada Pihak Ketiga

  • 3.1. Berkenaan dengan maklumat peribadi Pengguna, kerahsiaannya dikekalkan, kecuali dalam kes-kes di mana Pengguna secara sukarela memberikan maklumat mengenai dirinya untuk akses umum kepada kalangan tanpa had orang. Apabila menggunakan perkhidmatan individu, Pengguna bersetuju bahawa bahagian tertentu maklumat peribadinya tersedia secara terbuka.
  • 3.2. Operator mempunyai hak untuk memindahkan maklumat peribadi pengguna kepada pihak ketiga dalam kes berikut:
  • 3.2.1.User bersetuju dengan tindakan sedemikian.
  • 3.2.2. Pemindahan adalah perlu bagi Pengguna untuk menggunakan perkhidmatan tertentu atau untuk pelaksanaan perjanjian atau kontrak tertentu dengan Pengguna.
  • 3.2.3. Pemindahan ini disediakan oleh undang-undang Rusia, antarabangsa atau lain-lain yang berkenaan dalam rangka prosedur yang ditetapkan oleh undang-undang.
  • 3.3. Pemprosesan data peribadi Pengguna dilakukan tanpa had waktu dengan cara undang-undang, termasuk dalam sistem maklumat data peribadi menggunakan alat automasi atau tanpa menggunakan alat tersebut. Pemprosesan data peribadi Pengguna dilakukan sesuai dengan Undang-undang Persekutuan 27.07.2006 No. 152-FL “Mengenai Data Peribadi” dan peruntukan Undang-undang Persekutuan 07.02.2017 No. 13-FL.
  • 3.4. Pengendali hendaklah mengambil langkah-langkah organisasi dan teknikal yang diperlukan untuk melindungi maklumat peribadi pengguna daripada akses, pemusnahan, pengubahan, penyekatan, menyalin, pengedaran, dan penyalahgunaan dari pihak ketiga yang lain secara haram atau tidak sengaja.

Kewajipan Para Pihak

  • 4.1. Pengguna laman web Obzoroff mesti:
  • 4.1.1. Berikan maklumat mengenai data peribadi yang diperlukan untuk menggunakan Laman ini.
  • 4.1.2. Kemas kini, menambah maklumat yang diberikan mengenai data peribadi sekiranya terdapat perubahan dalam maklumat ini.
  • 4.2. Pengendali mestilah.
  • 4.2.1. Gunakan maklumat yang diperoleh semata-mata untuk tujuan yang dinyatakan dalam Dasar Privasi ini.
  • 4.2.2. Memastikan kerahsiaan maklumat sulit, tidak mendedahkan tanpa izin bertulis terlebih dahulu Pengguna, dan tidak menjual, menukar, menyiarkan, atau mendedahkan data peribadi Pengguna, kecuali yang diperuntukkan dalam Dasar Privasi ini.
  • 4.2.3. Ambil langkah berjaga-jaga untuk melindungi kerahsiaan data peribadi pengguna mengikut prosedur yang biasa digunakan untuk melindungi jenis maklumat ini dalam transaksi perniagaan yang sedia ada.
  • 4.2.4. Lakukan penghalang data peribadi yang berkaitan dengan Pengguna yang berkaitan dari saat permintaan atau permintaan Pengguna atau wakil sah atau badan yang diberi kuasa untuk melindungi hak subjek data pribadi untuk tempoh pengesahan dalam hal pribadi yang tidak dapat diandalkan maklumat atau tindakan yang menyalahi undang-undang.

Tanggungjawab pihak-pihak

  • 5.1. Pentadbiran Tapak, yang belum memenuhi kewajibannya, bertanggungjawab terhadap kerugian yang ditanggung oleh Pengguna berkaitan dengan penggunaan data peribadi yang melanggar undang-undang, sesuai dengan undang-undang Persekutuan Rusia.
  • 5.2. Sekiranya kehilangan atau pendedahan maklumat sulit, Pentadbir Laman tidak bertanggungjawab jika maklumat sulit ini:
  • 5.2.1. Menjadi domain awam sebelum kehilangan atau pendedahannya.
  • 5.2.2. Ia telah diterima daripada pihak ketiga sebelum penerimaannya oleh Pentadbiran Laman.
  • 5.2.3. Ia didedahkan dengan persetujuan pengguna.

Resolusi sengketa

  • 6.1. Sebelum memfailkan tuntutan undang-undang dalam pertikaian yang timbul daripada hubungan antara Pengguna Laman Web dan Pentadbiran Laman Web, adalah wajib untuk memfailkan tuntutan (cadangan bertulis untuk menyelesaikan pertikaian secara sukarela).
  • 6.2. Penerima tuntutan dalam tempoh 30 (tiga puluh) hari kalendar dari tarikh penerimaan aduan itu akan memberitahu pihak menuntut secara bertulis mengenai hasil pertimbangan tuntutan itu.
  • 6.3. Sekiranya perjanjian itu tidak tercapai, pertikaian tersebut akan dikemukakan kepada mahkamah mengikut undang-undang Persekutuan Rusia.
  • 6.4. Undang-undang Persekutuan Rusia sekarang terpakai untuk Dasar Privasi ini dan hubungan antara Pengguna dan Pentadbir Laman.

Syarat tambahan

  • 7.1. Pengendali mempunyai hak untuk membuat perubahan kepada Dasar Privasi ini tanpa persetujuan Pengguna.
  • 7.2. Dasar Privasi baru berkuat kuasa dari saat ia dipaparkan di Laman Web, melainkan jika diperuntukkan oleh edisi baru Dasar Privasi.
  • 7.3. Sebarang cadangan atau pertanyaan mengenai Dasar Privasi ini harus dilaporkan melalui e-mel (leadzevs@gmail.com).
  • 7.4. Dasar Privasi semasa terdapat di: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff - Malaysia